25 Mart 2014 Salı

25 MART 2014 GÜNÜ GENEL YORUM

Bugün duygularımıza biraz dikkat edelim. Kendimizle barışık olmadığımız zamanlarımız olabilir. o nedenle dışarıdan gelen uyarılar, bizim içimizdekileri çıkarmak içindir. Bu dönem genellikle gizli saklı bir şeyin kalmayacağı dönemler. ancak bugün biraz daha dikkat edelim.


ilişkilerimiz öğretici olduğundan hafif agresyon durumları olabilir. zira egomuz öğrenmeyi engeller de, yine de yaşam da her şey öğrenmek içindir. Bugün inatlaşmayı da bırakalım.. hani ne olduğunu bildiğimizde, olmaması gerekeni yaparsak yaşayacağımız negatif deneyimleri en aza indirmiş böylelikle atlatmış oluruz.

Bu günleri seçtik de geldik. görmemiz gerekenleri göreceğiz. yaşamamız gerekenleri de yaşayacağız. sabır ve hoşgörü biraz sonra da gelsin ödüller. nasıl çocuklarımız bizi dinlediğinde ödüllendiriyorsak, biz de hikayemizi bildiğimizde ve ona göre davrandığımızda evren de bize ödülleri sunacaktır. Aşağısı ile yukarısının birbirinden farkı yoktur. ikisi de aynı işleyişe sahiptir. hadi bakalım hepimize kolay gelsin..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top