23 Nisan 2014 Çarşamba

23 NİSAN 2014 BURÇ YORUMLAR VE DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM BAŞLADI..



Tüm burçları okumanızı öneririm.. çünkü bugün oluşan gerilimleri o anda akış da yazdığım için hepsinde kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. sadece güneş burcu burcumuz değil. doğum haritamızda tüm burçların etkisi vardır. doğum haritasında diğer burçlarda var. her burç da kendinizden bir parça bulabilirsiniz. okuduğumuz her şey bizden parça değil midir. gördüğümüz her şey bizden parça değil midir. Hepsi biziz, benim. Bireysel olma zamanı geçti. hepimiz için işbirliği ortaklıklar ve organizasyonlar zamanı. kolay değil kendinden olmak, başkaları ile bütünlüğe gitmek. ne çare ki bunu yapmak zorundayız. ben varsam o da var zamanı..o nedenle burçları okurken ruhunuzla okuyun görerek okuyun. Zihni bir tarafa koyun. yüzleşme zamanlarındayız. egomuzla yüzleşeceğiz. o nedenle gerilimlerimiz çok fazla bu günler de. değişim dönüşüm başladı. Bundan kaçış yok bu sefer. Fiziksel rahatsızlıklar kaçtığınızda elinde anahtar kapıda bekliyor. eğer siz ruhsal olarak değişimi ve dönüşümü kabul etmeyip aynı kalmayı seçerseniz. o zaman içimizdeki hücreler bu görevi alacak ve hücreleriniz büyümeye başlayacaktır. siz ruhunuzu beslemezseniz yeniye açmazsanız, birileri bu görevi üstlenecektir.. o zamanda hastalıklar başlar. değişime ve dönüşüme açın kendinizi, ben varsam o da var onu da seviyorum. kendime saygı,ona da saygı. kendime sevgi ona da sevgi. rehberlerimiz bize destek oldular bu güne kadar . onlar bizi sevdi sevgiyi öğretti, her şeyi öğretti. şimdi ise artık beni de sevin diyorlar..onlar da ödül istiyorlar. o ödülü veriyorum hoş geldiniz gönlüme sizleri hepimizi seviyorum..diyeceğiz bundan sonra..

KOÇ
Değişim ve dönüşümün üzerinizde yarattığı baskı nedeniyle hırçın davranabilirsiniz. Partneriniz ve iş arkadaşlarınız, iş ortaklarınız ile sakin olmaya bakın. Her konuda kendinizi gözden geçirin. Bunu bilinçli yapın. Eski ne varsa değişeceği için, özellikle partnerleri olanlar dikkatli olsunlar, çünkü uzlaşma kolay sağlanmayacak.

BOĞA
İşinizde huzursuzluk hissedebilirsiniz. İnsanlardan şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Karşılık verememenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Bu bir takım fiziksel rahatsızlıklara neden olabilir. O nedenle olabildiğince sakin olun. Değişim en çok boğa ve oğlak burçlarını etkiliyor. Çünkü bu burçlar dünya ya  parayı öğretmeye gelmişlerdir. Şimdi ise para devri de dengeye oturacaktır. Sizlerin değişim ve dönüşümü bu anlamda kolay değil. Tüm ilişkileriniz de gerilim yaşayacaksınız. Bunlar yaşanacak bu zamanda. Dayanın hiçbir konuda acele karar vermeyin. Arkadaşlarınızdan kopacak mısınız kopun. İşinizden ayrılacak mısınız ayrılın. Çünkü yeni sizi bekliyor. Çok daha güzel bir şekilde. Eskiyi atmadan da yeni gelmez.

İKİZLER
İlişkileriniz ve iş hayatınızda özgür olmak isteğiniz çok fazla, diğer taraftan da birilerine uyum sağlamak ihtiyacını hissediyorsunuz. Her konuda esnek düşünmeye başlayın. Diğer türlü düşünmek sizde baskı oluşturabilir. Arzularınız çok fazla. Onun peşinden gidin de, zorlandığınızda da inat etmeyin, direnç göstermeyin yapamayabilirsiniz. O zaman neyi yapabiliyorsanız onu seçmelisiniz.

YENGEÇ
Yaşamınızda çoğu şey çok iyi gitmiyor. Gitmemesi normal.  Bütün burçlar için hemen hemen aynı değişim ve dönüşüm için eski olan her şeyi bırakma zamanı bırakılmadığında sıkıntılar oluyor. Zaman zaman işleriniz yavaşlıyor sonra da kızıyorsunuz neden olmuyor diye. Ne kadar inatlaşmalarınız varsa hepsini gözden geçirin. İç sıkıntılarınızı da gözden geçirin. Yeni adımlar atın. İlişkileriniz de aradığınızı bulamamış olabilirsiniz. Kendinize yüklenmeyin, kendinize sahip çıkın.

ASLAN
Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin tartışmaya girmeyin. Gittiğiniz her yer de gergin insanlarla karşılaşabilirsiniz, birtakım hatalar yapabilirsiniz. Bunların hepsi yenilik yapmanız içindir. Ancak mayıs sonuna kadar radikal kararlar almayın.
Beğenmediğiniz bir şeyler olduğunda gerginlik yaratabilirsiniz. Çözümler de yaratabilirsiniz.

BAŞAK
Parasal konulara çok dikkat edin. Önünüze güzel fırsatlar çıkabilir. Çok dikkat edin hemen atlamayın. Mayısın sonuna kadar bekleyin. Kendinizi geliştirecek işlerde eğitim ve yolculuklarınız olabilir. Gelir getiren işlerde düşünmelisiniz. Ancak gerilimlerden uzak durun. Birkaç gün içinde ilişkileriniz ve ticari konularında beklemediğiniz şeyler olabilir. Gerilim duyabilirsiniz. Daha esnek ve tedbirli olmaya bakmalısınız.

TERAZİ
Partnerinizle zor günler geçiriyorsunuz. Özgürlük ve değişim sizin için önemli, ancak partnerinizin sizi engeller tavrı karşısında, sizde kızabilirsiniz. İlişkiyi koparmak yerine uzlaştırıcı olabilirsiniz. Para konusunda krizler yaşayabilirsiniz. Hesabınızı iyi bilmelisiniz. İstediklerinizi yapamıyor olabilirsiniz. Başkalarına uymak sizin psikolojinizi etkileyebilir. Değişim ağır bastığı için, sorumluluklar, inatlaşmalar olabilir. Sakin ve dengeli olun.

AKREP
Her şeyi içinizde yaşadığınız için gerilimlerinizi de içiniz de yaşıyorsunuz. Kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Özgürlük sizin için önemliyse, başkaları için de önemlidir. Nelere kızıyorsunuz tespit edin neler yapmanız gerektiğini bulacaksınız.  Dürüst davranırsınız, sorun çıkmaz. Tabii öncelikle kendimize, gücümüzü bir başkasının üzerinde güç elde ederek kazanamayız. Bu uğurda mücadele de etmemeliyiz. Kimse suçlu değil. Biz suçluyuz. Akrepler değişime en çok direnen burçtur. Her zaman karşı taraf suçludur. Her zaman başkalarını değiştirmek isterler. Yüzleşmekten kaçan bir burçtur. Bu sefer kaçamayacaklar. Değişim ve dönüşüm hepimizi etkileyecek ve dönüştürecek. Suçlu biziz sevgili akrepler. Herkes haklı sadece siz haklı değilsiniz. Herkesin hakkını da savunmasını bileceğiz. Artık kendince intikam planlarını bundan sonraki yaşam kabul etmiyor. Daha bilinçli olmalısınız.

YAY
Aşk hayatınız da dikkatli olun. Kendinize bir hedef edinin. Uzun soluklu, işbirliği veya ortaklık şeklinde olsun. Her konuda durumunuzu gözden geçirin. Herkesin düşüncelerine saygı duyun ve dinleyin. Çok fazla engellerle karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi yapamayabilirsiniz. Güç gösterilerinde bulunmayın. Öfkelenmeyin. Sorunlarınız çıkacaktır. Gerilimli olabilirsiniz soğukkanlı olmalısınız.

OĞLAK
Kendinizi hep aynı döngü içinde hissederek sıkılabilirsiniz. Her konuda yapmak istedikleriniz gözden geçirin. Yaşamın içinde sağlam durmaya özen gösterelim. Gerilim bugün herkes de var. Tartışmadan uzak duralım. Psikolojimizi bozmayalım. Her şeyi doğru yapayım derken tersliklerle karşılaşabiliriz. Sakin olmaya bakalım.

KOVA
Eskinin gitmesi o kadar kolay olmadığı için hepimizi zorluyor. İşbirliği yapma dönemindeyiz, bireyselleğimizi bırakmak o kadar da kolay olmuyor. Kimseyi ayırmadan, ılımlı davranmak gerekiyor. Tabii ki olaylar olacak, ayrışmalar olacak. Bunları çok fazla tartışmadan, şüpheye düşmeden bırakmak için izin vermek gerekiyor. Tabi ki kolay değil, ancak bilirsek neden olduğu tartışmaların yani değişim ve dönüşüm için gerekli olanlar oluyor dediğimizde her şey yoluna girecektir. Arzularımız olabilir, tabii ki olacak, ancak kurallar da kendini dayatacaktır. Onlarda direneceklerdir. Bizler yeniyi gördüğümüzden onların olmasını isteriz. İşte eski-yeni burada çatışmaya girecektir. Bu da çok normal, değişim başlamıştır. Eski gitmek için direnecek, çatışma çıkacak,  gerilim olacak, eski enerji boşalacaktır. Ancak o zaman yeniye yer açılacaktır. Bunları bilerek soğukkanlı olmaya çalışalım derim yine de.

BALIK
Maddi konularda gergin olabilirsiniz. Kimseyi dinlemeden her şeyi de koparabilirsiniz. Manevi açıdan ne kadar güçlü olursanız, bardağınız taşmaz. Ayrışma başladığı için çok keskin davranışlarınız olabilir. Güven duymadığınız kişileri hemen hayatınızdan atmak isteyebilirsiniz. O zaman da gerilim olacaktır. Ancak siz hem maddi hem de manevi olarak güçlü olmayı denerseniz. Birazda olsa gerilimi durdurabilirsiniz. Yakın çevre ile ilgili sorunları çok fazla düşüneceksiniz. Alacak verecek konularında çok fazla sıkılacağınız bir gün. Sakin olun.


3 yorum :

  1. Ikizler burcu yorumunu cok begendim boyle siteler zor bulunuyor favori burc yorumu sitem burasi

    YanıtlaSil
  2. İKİZLER İlişkileriniz ve iş hayatınızda özgür olmak isteğiniz çok fazla, diğer taraftan da birilerine uyum sağlamak ihtiyacını hissediyorsunuz. Her konuda esnek düşünmeye başlayın. Diğer türlü düşünmek sizde baskı oluşturabilir. Arzularınız çok fazla. Onun peşinden gidin de, zorlandığınızda da inat etmeyin, direnç göstermeyin yapamayabilirsiniz. O zaman neyi yapabiliyorsanız onu seçmelisiniz.
    cok tesekkurler...

    YanıtlaSil
  3. @ fatma anmak teşekkürler.

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top