9 Nisan 2014 Çarşamba

DOĞUM HARİTASI NE DEMEK?




ŞİMDİ GELELİM DOĞUM HARİTASI NE DEMEKTİR? Doğum haritasını her ne kadar matematiksel olarak çıkarsam da; bütüne baktığım da, o kişiyi düşünerek, o enerjiye bağlanırım. Birebir doğum haritası seansım, en az iki saat sürer. Bu seanslar tamamen akışta ve enerjilerle oluşan farklı bir boyut da gerçekleşir. O nedenle doğum haritasını, ya evimde, ya da o kişinin evinde yorumlamayı tercih ederim.




İçinde yaşadığımız bu dünya gazlar ve enerjiden oluşmuştur. Tüm cisimler- bitki, hayvan, ve insan yaşamı- bu gazların üzerinde hareket eden enerji frekanslarının sınırsız kombinasyonlarından oluşurlar. Her bitkinin, hayvanın ve insanın yaşamayı, büyümeyi ve gelişimi oluşturmak ve muhafaza etmek için kendine özgü bireysel bir enerji frekansı vardır. Doğumda, ilk nefes bizim direkt kaynağımız, Evrensel Güç ile yaşam hattımızdır... Bu enerji oluştuktan ve kesintisiz aktıktan sonra, Evrenin enerji arzı ile ayar içinde oluruz.


Astrolojik doğum haritası elbette ilk nefes anı, kozmik enerji kaynakları ile yaşam boyu sürecek bağın kurulduğu an için hesaplanır. bu nedenle sizin enerji düzeninizi veya dört element ile kozmik ayarınızı gösterir. Bir başka deyişle, doğum haritası yaradılışın bu düzlemindeki kişinin ifadesini oluşturan, haritanın sembolize ettiği belirli bir düzen modelini izleyen titreşimsel belirtileri gösterir. Bilimsel bir dille, harita sizin "enerji alanınızı" veya "aura" nızı gösterir.

1 yorum :

  1. Merhaba bu yıl içerisinde Astrolojik gelişmeleri yorumladığımız ve 2015 yılı içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler ve  2015 yılı burç yorumları  hakkındaki görüşmelerimizi yayınladığımız moda sitesinde öncelikli olarak Kadın arkadaşlarımızla beraber soru ve cevap şeklinde görüşlerimizi anlatmaya başladığımız Modaloji sitemiz yayına girdi.

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top