28 Mayıs 2014 Çarşamba

28.05.2014 BURÇ YORUMUNUZ..





Akşam saat 21. 40 da ikizler burcunda yeni ay var. iletişim, eğitim, yolculuklar konusunda aktif olacağınız bir dönem. Bereketiniz bol olacak her bakımdan değerlendirin. Ancak 17 hazirana kadar bunları yapın. 17 haziran-7 temmuz tarihleri arasında Merkür geri gidecek. O zamanda ne yaptınız, ne yapacaksınız bu tarihler arasında gözden geçirin. İmza atmayın. Yeni bir şeye de başlamayın.

KOÇ
Herkesle konuşun görüşün, bilgi alışverişinde bulunun. İletişiminiz bugün harika olacak. Sizin için ne önemliyse, tabii evde o konuda yoğunlaşın sorunları çözmeye çalışın. Akşamdan sonrada, duyduğunuza inanmayın, gördüğünüze inanın.

BOĞA
Mali konular üzerinde düşünün. İçinizde ne varsa sizi üzen bunları gözden geçirin. Yarından itibaren rahatlayacaksınız. İyi düşünün her şey iyi olacak. İş hayatınız nasıl gidiyor arkadaşlarımızla ilişkimiz nasıl bunlarında gözden geçirelim. Maddi konularda iyi düşünmeniz gereken bir gün.

İKİZLER
İlişkileriniz ve iletişiminiz bu gün çok verimli geçecek. Hemen bağlantıya geçin bugün. Akşam saatlerinde ise; biraz daha gerçekçi olalım.

YENGEÇ
İlişkiler, sevgi ile öğretinizin olduğu bugün biraz sıkılıcaksınız. Kime ne diyeyim, ne söyleyeyim diyeceksiniz. Sabır gösterin. Bugün kolay değil bu sabir ama yine de göstermeye çalışın. İş aşk bu ara çalkantılı..gerçekleri görmek içindir bu çalkantılar. Huzursuz olmayın..geçecek hepsi..

ASLAN
Bakalım bugün iletişimi nasıl kuracaksınız. Konuşun paylaşın yeni kişilerle tanışın. Bugün istediklerinizi yapma gününüz. Ne yaparsanız yapın bereketinizi çok olacak. Akşamdan sonra da mantığınız biraz ön planda olsun..

BAŞAK
Sevgi ve maddi konular üzerinde iyi düşünün. İki şeyi aynı anda yapmak istiyorsunuz. Akılılı olmak durumundayız. Tabii yükseleceksiniz kariyeriniz iyi olacak. Akşamdan sonra da, partneriniz ve işiniz ile ilgili gerçekçi düşünmen gerekiyor.

TERAZİ
Partnerinizi çok düşünüyorsunuz. İşlerinizi çabucak yapacaksınız. Bugün başlangıçlarınız çok verimli olacak. Akşam saatlerinde ise; kimlerle konuştunuz, ne yaptınız gözden geçirin iyi niyet biliyorsunuz sınırlar olmazsa, size patlar.

AKREP
İlişkinizle bugün ne alemde bakalım. Şöyle bir düşünün. Aynı zamanda işiniz içinde geçerli bu. Tabi ki durumlara iyice bakın. Olumsuz şekilde değil. Mali konular iyi gidiyor..akşama ise aşkta güzellikler var. sorun yaratmadan iyileştirici olmaya bakın.

YAY
İlişki iyi gidiyor. İlk kez de buluşacak olsanız da iyi gidecek. Tabi ki her zaman biraz da gerçekler olacak ki, hayal kırıklığı olmasın. yenilikler var ilişkilerde.. akşama ise; biraz canınız sıkılabilir evde.. gözden geçirmek içindir bu sıkıntılar beraberliği..

OĞLAK
İş hayatınızda aktif olacağınız bir gün. her şeyin bir ödülü olsun, aman hayal kırıklığı yaşamayayım diyorsunuz. Beklenti yok. İş var..çünkü iş de de aşkda da, şöyle bir düşünün bakalım. Her şey bizim daha iyi olmamız içindir. Akşam üstü ise bir endişe haliniz olacak. Çıkın eğlenin..

KOVA
Aşk, iş, sosyal hayatınız bugün harikasınız. Akşam ise parayı düşüneceksiniz. Bir de sizin için ne önemli bu konuda daha akıllıca davranacaksınız.

BALIK
Maddi ve manevi konuları, düzene koymak istiyorsunuz her şeyi tam olsun isteğiniz yoğun bugün. Değişim başladı sizin için. Akşam saatlerinde ise; sizin ne önemli ise onları çok iyi düşünmeniz gerekiyor.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top