29 Mayıs 2014 Perşembe

29 MAYIS 2014 BURÇLARIN GENEL YORUMU






Bütün burçlar bugün sıkılabilir, bazı konularda yerlerde sürünebilirsiniz. Yanlış yaptığınız ne varsa önünüze çıkabilir. tabii ruhunuza bakın, zihin size neler yaptırıyor neler, işte bugün ruhun zamanı. Aklınız size neler yaptırmışsa, ruh otur düşün bakayım bunlar doğru mu diyecek size.




Bir de 29 mayıs ve 23 haziran tarihleri arasında, aşk, arkadaşlık dostluk ilişkileriniz sınavdan geçecek. Sağlam mı, değil mi ona bakacaksınız. Bu sürede her türlü ilişkide çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu çatışmalar sağlam olanın kalacağı, diğerlerinin gideceği şeklinde işleyecek. Benim bakışıma göre eski ne varsa gidecek eski rehberlerimiz görevlerini bitiriyor, yerine yenileri geliyor. Yenilerin yollarını açın, onları bekletmeyin, bırakın eskiler gitsin. Yeniler bolluk bereketi ile geliyor. Ancak bu süre içinde çok yemek yemeyin.. şişmanlık kapının önünde bekliyor.

29 mayıs 7 haziran tarihleri arasında ise; eviniz içinde öğretinizi var. evliyseniz çocuklar eş, bekarsanız anne baba ile deneyimler var. aile içinde sınav var. burada eğer bunu kabul eder, çatışma değil de öğrenmeyi seçerseniz ruhunuzun yolunu açmış olursunuz. Akıl devrede olacak da, ruh da sessiz sakin yolunun açılmasını bekleyecek. O nedenle aklın yolu bir değil. Ruhun yolu biri seçerseniz huzur yolu size açılır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top