14 Mayıs 2014 Çarşamba

14 MAYIS AKREP BURCUNDA DOLUNAY



Bu akşam saat 22. 15 de Akrep burcunda bir dolunay var..

Akrep burcunda ki dolunay bu dönüşümü ilahi adalet temelinde gerçekleşecek. Kaçışın mümkün olmayacağı bir enerji var. Çok büyük bir dönüşüm var. Her şeyin temizleneceği bir dönem tüm karanlık duygularımız açığa çıkacak. Arınma ve şifalanma kolay olmayacak bu dönemde..çünkü her şey ama her şey bir şekilde açığa çıkacak.

Sevgiye birliğe ve bizliğe geçişi yaşayacağız. İçimiz de ki tüm kötülüklerin açığa çıkacağı bir zaman. Sonra da sevgiye dönüşeceğiz. İlişkilerimizde ki her şey meydana çıkacak. Kimse içindekileri gizleyemeyecek. Geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alacağız. Bundan sonra hayatlarımızı yeniden yapılandıracağız.

Tanınmış kişi kayıpları yaşayabiliriz. Akrep burcunun karanlık yönlerini yaşayacağız. Akrep burcu değişime direnen bir burçtur. Ve artık direnemiyor, o nedenle içindeki her şeyi açığa çıkaracaktır. Tüm karanlık yönlerini. Çünkü değişim ne yaparsa yapsın onu da sonunda değiştirecektir. Akrep burcu değişimi inanılmaz bir dönüşüm yaratacaktır. Yanarız, yıkılırız, üzülürüz. Değişim dönüşüm böyle olur.

Ve başladı.değişim dönüşüm..dışımızda olanlara tabii ki kayıtsız kalamayız. İçimiz de ise kendimizi sakinleştirecek kim neye inanıyorsa onu yapsın, dua, meditasyon ne olursa…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top