29 Mayıs 2014 Perşembe

29 MAYIS 2014 BURÇ YORUMU

KOÇ
Bugün biraz kendimize dikkat edelim. Gerçekçi düşünmekte fayda var. Parayı çok düşüneceğiniz bir gün. Yaşamı sağlam temeller üzerinde kurmak isteyeceksiniz. O nedenle aile kardeşler geçmiş gelecek her şeyi inceden inceye düşüneceksiniz..

BOĞA
Amaçlarınız yönünde yoğunlaşın. Yoksa sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Venüs burcunuzda, kiloya dikkat edin. Güven ve sağlamlık isteyeceksiniz yaşamınızda.

İKİZLER
İş konularına odaklanın. Fırsatları görün. Her konuda yaşamı gözden geçirin. Aşk sizin için önemli, ruhunuza iyi gelen şeyleri yapın. Üzülmek istemezsiniz hayatınızda siz zaten. Eğlenin müzikli ortamlara gidin bugün. Parasal açıdan da çok düşüneceğiniz bir gün bugün güven hissinizi yoğun olacak.

YENGEÇ
Bugün biraz karışık olacaksınız. Lütfen gerçekçi düşünün. Kazandığınızın tadını çıkarın karmaşadan kurtulun. Eski yeni her şeyi gözden geçirecek yeni kararlar alacaksınız. Çok şeyi hayatınızdan çıkaracaksınız.

ASLAN
İlişkilerinizi düşüneceksiniz bugün. İş konusu da gündeminizde olacak. Kafanızın rahat olmasını istiyorsunuz. Ne var ki; siz sabit düşündüğünüzde karşı tarafta sabit düşünür. O zaman sizin orta yolu bulmanız lazım. Kendinize iyi bakın bugün. Kendinizi her şeyden önemlisiniz.

BAŞAK
Özel hayatınızda kurban rolünü seçmeyin. Gerçekleri görün. Tüm işlerinizde, hem üretken olmaya hem de kazanmaya yönelik sağlam adımlar atmaya çalışın. Arkadaş seçimlerinizi yapacaksınız bu dönem, bitenler bitti gitti. Artık önümüze bakacağız.

TERAZİ
Kararsız davranmayın. Yön değiştirmeyin. İşinize geldiği gibi kararlar almayın. Dışarıya bakın sizin için doğrusu ne? Ona göre kararlarınızı verin. İlişkinizde çatışmalarınız olabilir. Gerçekçi düşünün. Arkadaşlarınız sizi yargılayabilir. Bu sizin konuşmalarınızdan kaynaklanabilir. Yaşamınızda yer değiştirme deneyimleri yaşayacaksınız.

AKREP
Maddi ve manevi konularda yanlış kararlar almayın yaşamın bütününe bakarak kararlar alın. Köklü ve güvenli olana yönelme zamanlarına girdik. Sezgilerinizi kullanarak hedefleriniz üzerinde çalışmalar yapın.

YAY
Her konuda akıllı hareket etmeniz gerekiyor. Hayalcilikten kurtulmalısınız. Maddi ve manevi kazançlarınız konusunda iyi düşünün. Bu dönem istikrar sağlamayan bize güven vermeyen ne varsa, hepsine yolun açık olsun demenizde yarar var.

OĞLAK
Bastığınız yeri iyi bilmeniz gerekiyor. Her konuda gerçeklerden uzaklaşmayın. Hayalcilik yok. Sağlam kararlar vereceğiz kendimizi güçlendireceğiz yeteneklerimize güveneceğiz. Ayrılık kararı bile verseniz duygusal davranmayın.

KOVA
Yaşamla ilgili çok düşünüyorsunuz. Ancak acil kararlar vermeyin. Önceden yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Uzun vadeli düşünün. Destek ve hizmet konularını iyi düşünün. Kimlere destek oluyorsunuz. Kimlere hizmet ediyorsunuz. Bu kişiler değişebilir. Yeniye yer açın. Diğerleri bırakın gitsinler.

BALIK
Çok zeki olduğunuz düşünerek, başkaları ile alay etmeyin. Aşk konularında hassasiyetiniz var bugün ilişkinizdeki problemleri iyi düşünün.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top