2 Ocak 2014 Perşembe

02.01.2014 GÜNLÜK BURÇ YORUMU



KOÇ BURCU
Sabah işinizi yoluna koyarken kafanız karışabilir. Daha sonra olayları daha gerçekçi gözlerle göremeye başlayacaksınız. Keyfinizi kaçırmayın.

BOĞA BURCU
Özel meseleler üzerinde gayretle duracaksınız.  İş hayatınızı iyi bir şekilde gözden geçirin. İş konusunda hayallere dalacaksınız, hayaller sizi yükseltecek.

İKİZLER BURCU
İş hayatı ve parasal konular üzerinde duracaksınız. Güven ve sorumluluk hissiniz çok fazla olacak. Bu da size canlılık verecek.

YENGEÇ BURCU
Sağlamlık ve tutarlılık hissedeceğiniz bir gün. O nedenle ilişkilerde mesafeli olacaksınız. Bir yerle gitme isteğiniz yoğun olacak.

ASLAN BURCU
Bugün sabrınız sınanıyor. Hep ileriye bakıyorsunuz. Bu da sizi yoruyor. Endişeyi bırakın. Sevdiklerinizle anlaşma ve işbirliği yoluna gidin.

BAŞAK BURCU
Sağlığınızı kontrol edin. Aşk hayatınızda güven hissiniz ağır basıyor. Bu konuda endişeleriniz var. İçinizdeki karamsar duyguları düzeltin.

TERAZİ BURCU
Her şeyi çok fazla düşünüyor ve kafa yoruyorsunuz. Bunlardan uzak durun eğlenceli bir şey yapın. Sorumluluklarınız canınızı sıkmasın. Bunları siz yükleniyorsunuz. El birliği ile hareket edin.

AKREP BURCU
Güven hissi sizin için çok önemli. Yaşça büyük insanlardan sevgi göreceksiniz. Sohbetlerinizden keyif alın. Hemen kafanıza takıp parlamayın bugün.

YAY BURCU
Para konusunda sıkıntılarınız var. Bunu çözebilirsiniz. Engellenme hissi duyabilirsiniz. Bunları düşünmeden sadece adım atın.

OĞLAK BURCU
Temeli sağlam işler düşünüyorsunuz. Kararlarınızda o nedenle gecikmeler olabilir. Tembellik yapabileceğiniz bir gün. Parayı da çok düşünmeyin.

KOVA BURCU
Duygusal anlamda kendinizi geri çekme hissi oluşabilir. Yaşamla ilgili düşüncelerinizi pozitif hale getirin. Olayları farklı gördüğünüzde çevrenizden keyif almaya başlayacaksınız.

BALIK BURCU
Geleceğiniz konusunda projelere eğileceksiniz. Sağlamlık hissi sizi sıkıştırabilir. Yaşamınızı kendi gözlerinizle görün ve mutlu olun.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top