13 Ocak 2014 Pazartesi

13 OCAK-20 OCAK HAFTALIK BURC YORUMU

Genel de bütün burçlar aşk ve ilişkiler de sınanacaklar, deneyimler yaşayacaklar. Karar vermeleri gerekecek çoğu şeyde.. ancak karar vermekte zorlanacaklar. Çünkü çoğu şeyi muhasebe etme zamanları, belki de akıllarında hiç olmayacak konular birden onları rahatsız edecek. Yeniye açalım kendimizi, evren bizden her konuda genişlememizi istiyor. Öncelikle eğitime önem vermemiz gerekiyor. Yakınlar, ailevi konular, birde aşk da düşündürücü ve muhasebe etme zamanları. Bitişler ve başlangıçlar var..

KOÇ
İşinizde ve ilişkilerinizde deneyim yaşıyorsunuz. Bu dönemde kararlı olmalısınız. Bunu yanında kararlarınızı da, yumuşak ve net bir şekilde almalısınız. Yeni fikirler üretmeli ve bunları paylaşmalısınız.

BOĞA
Dolunay sizin için çok güzel yenilikler ve fırsatlar sunuyor. Hedeflerinizi üzerinde yoğunlaşmalısınız. Birçok konuda karar vermelisiniz.

İKİZLER
Dolunay sizi maddi konularda hareketlendiriyor. Düşüncelerinizde çok rahat olacağınız bir dönem. İlişkileriniz de esnek olmalısınız.

YENGEÇ
Sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Soğukkanlı olun birde..

ASLAN
Anlayışlı davranmak durumundasınız. Ruhsal olarak kendinize dönme zamanlarındasınız. Dostlukları pekiştireceğiniz ve aynı zaman da ayrıştıracağız bir dönem beş saniye düşünün ve öyle konuşun.

BAŞAK
Hadi bakalım yaratalım. Aşk hayatı düşündürücü, sanki enerji bitmiş gibi, hadi hayırlısı..iş olarak yenilikler var.

TERAZİ
Güzel başlangıçlar var. Evinize daha da özen göstereceksiniz. İş konusunda şanslı bir dönem. Başlangıçlar ve bitişler var.

AKREP
Sorumluluklarınız artıyor. Yakınlarınızla ilgilenmelisiniz. İlişkilerde, evliliklerde ve ortaklıklarda deneyimler yaşayacaksınız.

YAY
Para ve ortak ilişkilerde deneyim yaşayacaksınız. Aileniz ve çevrenizle daha çok ilgileneceksiniz.

OĞLAK
Yeni bir adım atmalısınız. Pek çok konuda sınandığınız bir dönem geçirdiniz. Bu dönem sonunda aldığınız kararlar çok önemli. Bu karışıklık kararları almanız için deneyimlerinizdir.

KOVA
Aşk hayatınızda huzurlu değilsiniz. Zihniniz ve düşünceleriniz çok hızlı çalışıyor. Sağlık konularına dikkat edin.

BALIK
İş hayatınızda planlarınız çok güzel gidiyor. Duygusal açıdan zihniniz çok meşgul. Sezgileriniz size çok şey anlatıyor. Üstü kapalı çoğu şeyi anlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top