3 Ocak 2014 Cuma

03.01.2014 BURÇ YORUMLARI


KOÇ BURCU
Sorumluluklarınızı bilerek, başkalarını da düşünmek durumundasınız. Bireysel davranışlar, geleceğiniz açısından sakıncalı olabilir. Özgürlük sizi daha aktif yapıyor. Ancak başkalarına da ihtiyaç duyacağınız bu dönem dengeyi çok iyi kurmalısınız.
BOĞA BURCU
İş hayatında çok yönlü düşünmek durumundasınız. İnsanları düşünmek ve önemsemek gerekiyor. Güvenilir duruşunuzu insanlara da yansıtmak durumundasınız. Yenileniyorsunuz. İşbirlikleri sizler için çok önemli.
İKİZLER BURCU
Güvenilir olmak ve ilişkilere önem vermek gerekiyor. Maddi konularda ileriyi çok iyi düşünün.
YENGEÇ BURCU
Ev içinde baskılayıcı tavırlarınıza biraz dikkat edin. Zorlayıcı gezegenler var endişelenmeyin biraz rahat olun. İletişimde ortak bir nokta bulmaya çalışın.
ASLAN BURCU
Sağlığına özen gösterin. Her konuda yapıcı olun. Değişime uyum sağlayın.
BAŞAK BURCU
İlişkilerde sorumluluk almalısınız. Gelişimi ve eğitimi önemseyini ilişkilerde duyarlı olun.
TERAZİ BURCU
Herkesi ayrı idare etmek için kendinizi baskı altında tutmayın. Dengeleri iyi kurmanız gerekiyor. Aşkta da özgür olmalısınız. Partneriniz sizin gibi düşünmeyebilir.
AKREP BURCU
Özgürce düşünebilirsiniz. Ancak özgürce konuşmak bugün kırıcı olabilir. Söylemlerinize dikkat edin.
YAY BURCU
Paranızı iyi hesaplayın. İş konularını çok iyi gözden geçirin. Fırsatları görün. Ancak iyi inceleyin. Çevrenizi iyi gözlemleyin. Neler sizi rahatsız ediyor bunları iyi düşünün. Ona göre kararlarınız verin akşama doğru kararlarınız netleşecek daha çok rahatlayacaksınız.
OĞLAK BURCU
Sağlığımıza çok dikkat edelim. Neler yapabileceğimizi dikkatlice gözden geçirelim.
KOVA BURCU
Sizi baskı altında tutan her şey canınızı çok sıkar. Ancak uyumlu davranmak durumundasınız. İş konusunda birkaç gün bekleyin.
BALIK BURCU
Hedeflerinize odaklanın, kişilerle bağlantılarınıza dikkat edin. Ortaklıklarda ve parasal konularda, kendinizi aşan durumlara girmeyin.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top