1 Ocak 2014 Çarşamba

2014 BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU
Koç burcunda çok büyük değişimimler var. Bu değişimleri yaparken çok dikkatli olması gerekiyor. Bu değişimler koç burcu için çok önemli. Ruhen ve kişilik olarak değişeceği bir döneme giriyor. Bu köklü değişimlere temmuz ayına kadar hazırlık yapması gerekir. Temmuz ayından sonra şansı çok açılacaktır. Değişim rüzgarları yer değiştirmeye kadar gidebilir. Değişime direnmez ise ödülleri çok fazla olacaktır.
BOĞA BURCU
Boğaların bu sene şansları çok fazla olacak.  Fırsatları değerlendirmeye bakın. Her fırsat hareket ister. Boğalara hareket bolluk ve bereket getirecektir. Bu sene gelişim yılınız. Eğitimler, yeni uğraşlar, yeni tecrübeler edineceksiniz. Düşünce yapınız çok değişecek. Değişen düşünce yapınızla tüm hayatınızı değiştireceksiniz. Bol bol seyahate çıkacaksınız. Bu seyahatler de çok şeyler öğreneceksiniz. ,
İKİZLER BURCU
İkizlerin bu sene sorumlulukları çok fazla olacak. Bu sıkıntılar zaman zaman onları sıkacak aman sakın işinizden ayrılmayın. Bunlar sizin ileride yaşamınızı her konuda sağlamlaştırmak için deneyimlerdir. Temmuz ayından sonra kazançlarınızda artışlar olacaktır.
YENGEÇ BURCU
Yengeç burçları şansınıza direnmeyin. Lütfen gelecek olanları görün. Geçmişi bir kenara bırakın. Dramı da bırakın. Eğer fırsatları gördüğünüzde Jüpiter size çok güzel kazançlar sağlayacak. Bu fırsatları gördüğünüzde de oturmayın, tembellik etmeyin. Bu sene hayatınızdan çıkanlar olacaktır. Bunlara izin verin. Değişim dönüşümden çok etkileneceksiniz. Ancak geçmişi bıraktığınızda bereket ve bolluk kapınız sonuna kadar açılacaktır.
ASLAN BURCU
Ruhunuzda çok büyük değişimler yaşayacaksınız. Zaman zaman inzivaya çekilecek, karamsar olabileceksiniz. Bütün bunlardan sıyrıldığınızda çok büyük değişimlerle karşılaşacaksınız. Hayatı olduğu gibi karşılamayı öğreneceksiniz. Gelecek planları yapmaktan vazgeçeceksiniz. Sizde değişime şaşıracaksınız. Temmuzdan sonra ruhunuz yıkanmış bir şekilde yeni bir hayata başlayacaksınız.
BAŞAK BURCU
Yakın çevre ve arkadaşların dostların çok fazla desteğini alacaksınız. İş birliklerden kazancınız olacak. Somut başarılara imza atacaksınız. İşlerinizi büyütecek, istediğiniz hedefe ulaşacaksınız. Somut başarılara imza atacaksınız. İşlerinizi büyütecek, istediğiniz hedefe ulaşacaksınız. Bazen inzivaya çekileceksiniz. Çünkü yılın ikinci yarısında da ruhsal büyüme yaşayacaksınız. Maddi manevi büyüme yılı bu sene başakların
TERAZİ BURCU
Bu sene sizi üzecek şeylerden kurtulmanız gerekiyor. Başarınız buna bağlı. Hayatınızda çoğu şeyi bırakmak durumundasınız. Geride bıraktığınız, fedakarlık yaptığınız her şey size kazanç olarak dönecektir.  Yılın ilk yarısı bunları yapmaya çalışın. Biliyorum zorlanacaksınız. Yeniye yer açın. Eskileri atarak yapın bunu. Lütfen direnmeyin seçiminizi doğru yapın..
AKREP BURCU
Satürn akrepte olduğundan hala zorlanıyorsunuz. Temmuza kadar sabredin. Hedeflerinizden vazgeçmeyin. Her konuda yeniden yapılanıyorsunuz. Bu arada şans gezegeni Jüpiter sizi destekliyor. Bu destek sizi doğru işlere yöneltecek. Temmuzdan sonra şansınız açılacak. Satürn sizin yeniden yapılanmanıza bakacak. Bakalım kaderinizi doğru mu yönlendirdiniz?  Satürn en güzel öğreticidir. Ödülünü de verir. Bedelini de.
YAY BURCU
Sıkıntınız bu sene biraz da olsun hafifleyecek. Parasal durumlarınızda iyileşme görülecek. Yeni işlerden güzel kazançlarınız olacak. Temmuz ayına kadar şansınızı deneyin. Şans oyunların oynayın. Ancak yatırımı temmuzda yapın. Lüks kalite bol para ayrıca sezgilerinizde yükselme harika bir yıl sizin için. Maddi manevi yenilikler sizleri bekliyor. Biliyorsunuz her şey sizin izin vermenizle olur.
OĞLAK BURCU
İlişkilerde altın yılınızı yaşayacaksınız. Çevreniz genişleyecek. Girdiğiniz her ortam sizi mutlu edecek. Sevildiğinizi hissedeceksiniz. Şimdiye kadar yaptığınız tüm işler bu sene çok sağlam olacak. Kariyeriniz çok yükselecek. Tabii şu da var. Tutunduğunuz ilişkiler de size yararı olmayan kişiler de hayatınızdan çıkacak. Buna da hazırlıklı olun. Bırakın gitsinler. Çok güzel bir yıl sizin için sezgilerinize güvenerek karar verin her şey de. Özellikle arkadaşlıklarda. Çünkü bedeli de var hayatın..
KOVA BURCU
Bu sene kariyerinizde düzelme var. Şimdiye kadar sizi üzen şeylerden kurtulmaya başladınız. Hayatınız artık iyi gitmeye başlayacak. Satürn sizi tecrübe kazandırdı. Artık iş yaşamında sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz. Güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. İlişkiler bu yıl çok önemli o nedenle dostum dediklerinize çok dikkat edin. İş koşturmalarınız çok fazla olacak. Bu da şansınızı açacak. Nerede hareket orada bereket demişler. Bu sene bu bereketi ve şansı iş yaşamınızda çok güzel yaşayacaksınız.
BALIK BURCU

Temmuza kadar iş yaşamınız oluşturun. Temmuzdan sonra uzun vadeli rahat edeceğiniz yıllar var. Yaşam planınızı eyleme geçirin. Şans sizden yana. Şimdiye kadar aldığınız doğru kararlar daha da sağlamlaşacak. İş yaşamınızda ilerlemeniz çok rahat ve sağlam olacak. Yıllardır istediğiniz işi yapacaksınız. Bu işte çok büyüyecek ve genişleyeceksiniz. Çok kazançlı ve yaşamınızı kaliteli yaşayacağınız yıllar var önünüzde. Kazancınızı dikkatli harcayın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top