30 Nisan 2014 Çarşamba

30 NİSAN TARİHLİ BURÇ YORUMLARI


KOÇ

Maddi konularda şanslı gününüzdesiniz. Alışverişinizi dikkatli yapacaksınız. Daha dikkatli olacağınız bir gün. Güven ve garanti duygunuz çok ön planda olacak. Her şey sağlam olsun ben de huzurlu olayım diyorsunuz.

BOĞA

Huzurlu ve mutlu bir gün geçireceksiniz. Maddi ve manevi her konuda elinizdekini korumaya çalışacaksınız. Rahat etmek istiyorsunuz.

İKİZLER

Rahatınızı bozmayın bugün. İşleriniz de biraz olsun aksamalar olabilir. Yeni iş arayışlarınıza girebilirsiniz. Biraz sabredin 7 Mayıstan sonra hareket etmenizde fayda var. Yarım kalan işlerinizi bu tarihe kadar tamamlayın. Hayatı zorlamayın..

YENGEÇ

Değerlerimiz üzerinde duracağız. Onların kıymetini bileceğiz. Huzur ve güven aradığımız şeyler. O da sizde var zaten. Bugün çok sakin olacaksınız. Bundan faydalanın doğaya çıkın. Bu güzel günde enerji toplayın.

ASLAN

Her şey istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Bazen dış dünya buna izin vermez. Bugün sakince güzel olanı düşünün. Başkalarının da haklı olduğunu görün. Bırakın akışına hayatı. Tabii dış dünyada uyumlu olmaya da biraz gayret gösterin.

BAŞAK

Kazanma isteğiniz olduğu gibi kazançlarınızın da sağlam olmasını istiyorsunuz. Bugün öz güveniniz yüksek o nedenle işlerinizi başarıyla yapacaksınız. Huzuru elden bırakmayın.. içinde olun. mesela müzik dinleyin.

TERAZİ

Kendinizi garanti altına alma isteğiniz var. Moralinizi yüksek olsun o zaman işlerinizi düzenli yapabilirsiniz. Günü de olumlu geçirmiş olursunuz. Her şeyi sakince ele alın.

AKREP
Her şeyi tutarlı istersiniz. Kendinize uymayan bir şey olduğunda kontrol edemeyebilirsiniz. O zaman sağlam olana yöneleceksiniz. Bu konularda düşünürseniz iyi olur.

YAY
Güven ve istikrarlı bir şekilde yaşamak istiyorsunuz. Huzurlu kazançlar olsun diyorsunuz hayatınızda. Madde ile probleminiz var şu arada. O nedenle mantıklı düşünün derim. Girişim anlamında da her şeyi bir daha gözden geçirin.

OĞLAK
Maddi ve manevi olarak sizde sağlam olana yöneleceksiniz. Her şeye öz güvenli bir şekilde bakarsınız. Aşk konusunda da, aşktan çok güveni tercih edersiniz. Dinlenin huzur sizden yana bugün.

KOVA
Maddi ve manevi konuda rahat olmayı çok önemseyeceksiniz. Niyetlerinizi güzel tutun. Kendinizle barışık olun. daha önce vermiş olduğunuz konuları gözden geçirin.

BALIK
İşlerinizi sağlama almalısınız. Bugün yaptıklarınız çevreniz tarafından çok hoşlukla karşılanacak. Sizin için insan çok değerlidir. Moralinize iyi gelecek kişilerle birlikte olun.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top