10 Nisan 2014 Perşembe

10.04.2014 BURÇ YORUMLARI






Bugün saat 9.25 -11 Nisan 01.07 arasında ay boşluk da olduğundan, işlerimizi gözden geçirmemiz daha doğru olur. Önemi başlangıçlar yapmayalım. Canımız sıkılabilir, kararsız kaldığımız durumlar olabilir. Bunun geçici bir süre olduğunu düşünerek, sanatsal olaylara daha çok zaman ayıralım. Biliyorsunuz. Ne olursa olsun, her şey bizim hayrımıza oluyor. Kararsız kalmak da bir faydadır. Canımız sıkıldığı zaman, ne yapacağımız bilmeyiz. Yaptığımız en absürd bir şey bakarsınız bizim için en iyi bir şey olabilir.





KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR

Sakin olmanızda yarar var. Çok önemli gördüğünüz bir işi bugün inceden inceye düşününüz. İşleriniz konusunda biraz sıkıntıya düşebilirsiniz. İstediğiniz gibi gitmeyebilir. İfade konusunda sıkıntılarınız olabilir. Biraz daha üzerinde düşünerek, birkaç sonraya erteleyebilirsiniz.

BOĞA BURCUVE YÜKSELENİ BOĞA OLANLAR

Yapmak istediklerinizi yapamadığınızdan dolayı, yakın çevrenize baskı oluşturabilirsiniz. Aslında bu zamanda yapmak istedikleriniz gözden geçirmeniz ve sakin olmanız yararınıza olur.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR

Başkalarını anlamada ve başkalarının bizi anlamasında zorluklar yaşayabiliriz. Çünkü ifade zorluğu çekebiliriz. Hataları kabul etmediğimiz bir gündeyiz. Başkalarının da görüş ve düşüncelerine saygı duyalım kulak verelim.

YENGEÇ BRUCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR

Maddi anlamda dikkatli olmakta yarar var. Çok fazla ince eleyip dık dokumayalım. Bütçemizi sakince gözden geçirelim. Umutsuzluğa kapılmayalım yarına kadar..

ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

Esnek düşünmeye özen gösterelim. Kendimizden yana sorun olmasa da, başkalarına haksız davranmayalım. Her görüş ve düşünce bizim için önemlidir. Bunun farkına varalım. Ne canınızı sıkıyorsa, o konuda pozitif şekilde düşünmeye çalışın.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR

Bugün işlerimiz iyi gitmiyorsa bunun hayrımıza olacağını bilmeliyiz. O nedenle hayal kırıklığı yaşamamalıyız. Yeni başlangıç yapmayalım. Yarım kalan işlerimizi tamamlayalım.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELENİ TERAZİ OLANLAR

Sosyal ilişkilerinizde ve aşk ilişkilerinizde biraz sabırlı olmalısınız. Beklemelisiniz. Sanatsal anlamda çalışın, bakımınızı yaptırın. Kendinizi sevdiğiniz konularda eğlendirmeye bakın.

AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR

Olabildiğince bugün hoşgörülü olmaya bakın. Herhangi bir işe başlamayın. Kontrolü bugün bırakın ve rahat olun.

YAY BURCU VE YÜKSELENİ YAY OLANLAR

Özellikle çevrenizde, ailenizde çocukların ve gençlerin sorunlarına eğilmelisiniz. Ailedeki problemlere ılımlı bir şekilde yaklaşmalısınız. Yeni bir arkadaşlık da biraz dikkatli olmanızda yarar var. Bütçenize dikkat edin.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR.

Maddi getirisi olan işleri düşünebilirsiniz. İlişkinizle ve ailenizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR

Aşk konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Bu konuda önemli bir karar almamalısınız. Her şeye mantıklı yaklaşmalısınız. Her zaman siz haklı değilsiniz.

BALIK BURCU VE YÜKSELENİ BALIK OLANLAR

Söz verdiğiniz işleri yerine getirmelisiniz. İletişim konusunda çıkabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz. Bugün iş görüşmelerinin ertelenmesinde yarar vardır.








Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top