28 Nisan 2014 Pazartesi

28 NİSAN 2014 BURÇ YORUMLARI

KOÇ

Güven duygunuz çok önemli. Ailenizle ilgilenmek isteyeceksiniz. Ne kadar sakin olursak o kadar iyidir. Her şeyin sağlam olmasını isteyeceksiniz. Sizi üzen arkadaşlarınızdan varsa uzaklaşmak isteyeceksiniz. Güvenli ve sağlam arkadaşlarına yöneleceksiniz.

BOĞA

Huzurunuzu kaçıran her şeyden uzaklaşacaksınız. Değer verdiklerinizin yanınızda olmasını isteyeceksiniz. Çok fazla dağılmayın. Çözemediğiniz sorunlar vardır. duyarlı sakin olursanız hepsinin çözümleri var.

İKİZLER

Çevremize karşı duyarlı olacaksınız. Onların sıkıntısını kendi sıkıntınız gibi göreceğiz. size huzur verene doğru yöneleceksiniz. Keyifli olurken, güvenliğinizi de düşüneceksiniz.

YENGEÇ

Çok iyi giden işlerinizi birden gitmeyebilir. Sakin olun. huzursuzluklar size göre değil artık dostlar arkadaşlar sağlam olmalı diyoruz bundan sonra. O nedenle tedbiri elden bırakmayacaksınız.

ASLAN

Biraz sıkılacaksınız. Toplumsal olaylar sizi içten içe sıkabilir. Negatif insanlardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Maddi olarak biraz daha iyi olmak isteyeceksiniz. Güven duygunuz öne çıkacak.

BAŞAK

Bir tanıdığınızın sıkıntıları sizi de üzecektir. Uzaklara gitmek ihtiyacı içindesiniz. Huzur bulmak istiyorsunuz. Size iyi gelmeyen şeyleri yapmak istemiyorsunuz. Gereksiz sözler siz çok sıkar çok fazla sevseniz bile kimsenin arkasından gitmezsiniz.

TERAZİ

Sakin olun, ne olursa olsun müdahele etmeyin. İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Değer verdiklerinizin üzerinde durun. Sağlığınız her şeyden önemli.

AKREP

Bazı kişilere anlayışlı davranın. Toplumsal olaylar sizi geriyor. Çünkü onları kontrol edemiyorsunuz. Partnerinizle iyi geçinin. Sizin gibi düşünmediği için ona kızabilirsiniz. Partnerinize kızsanız bile gönlünüze söz geçiremiyorsunuz.

YAY

İlişkinize sıkılabilirsiniz. Her konuda kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz. İnancınızı kaybetmeyin. Huzurunuzu da kaçırmayın. Her şeyi çözebilirsiniz.

OĞLAK

Sinirlenmeyin, çözüm her zaman vardır. Sakin olun olaylara öyle bakmaya çalışın. Bir ay sabredin her şey yoluna girecektir. Bu zaman sarfında düşünün. Yine de huzur hissedeceğiniz bir gün.

KOVA

Çok hassassınız. Ne kadar güçlü dursanız da etki altında kalıyorsunuz. Hem rahat yaşamak istiyorsunuz. Hem de takdir bekliyorsunuz. Bir de baskıyı seviyorsunuz. Sadece sevdikleriniz ve aileniz bütün düşünceniz onlar hep yanınızda olsun istiyorsunuz.

BALIK

Maddi olarak iyi düşünün. Ayaklarınız yere sağlam basıyor. Sevdikleriniz hep yanınızda olsun istiyorsunuz. Huzur bugün sizden yana. Yaşamsal tüm konular bugün size çok önemli gelecek.



1 yorum :

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top