24 Nisan 2014 Perşembe

24 NİSAN 2014 BURÇ YORUMLARI


KOÇ

İyi düşünerek, biraz da olsa yüzleşmekten kaçınacağımız bir gün. Huzura daha fazla yöneleceğiz. İnsanlarla tartışmadan iyi niyet gözlüklerimizi takacağız. İş konusunda daha dikkatli olacağız. Yavaş hareket edelim.




BOĞA

Sezgileriniz güçlü ve güven duygusu içinde olacaksınız. Kendinize akışa bırakın, iç sesinizi dinleyin. Sizinle aynı enerjide olan kişilerle birlikte olduğunuzda yolunuz açılacaktır. Her şeye iyi yönde bakın bugün.

İKİZLER
Birlikte olduğumuz kişilerle, güzel paylaşımlar da bulunacağız. Kendinize güveneceksiniz. Bir de size uygun bir iş bulduğunuzda keyfiniz yerine gelecek. Dış dünyaya yönelik düşünceler ve çalışmalar içinde olacaksınız. Akşamüstü yaşadıklarınızın içsel değerlendirmelerini yaparak çok rahatlayacaksınız.

YENGEÇ
Herkesi sevgiyle kucaklayacaksınız. Hayata bakışınızı yenileyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi çok iyi hissedecek, çevrenizle ilişkiniz de enerjiniz çok yüksek olacak.

ASLAN
Bugün şans sizden yana, her şeye sevgiyle bakacak maddi ve manevi konuda sıkıntılarınıza çözüm bulacaksınız. Yine de dikkatli olmanızda fayda var. sakin ve huzurlu olacaksınız. İlişkinize Ilımlı yaklaşacaksınız.

BAŞAK
Sevgiyle kucaklaşacaksınız herkesle, hayatımızda güzellikler gelmesini isteyeceğiz. İlişkimiz de de huzuru bulacağız. Partnerinizle ilişkiniz de yüzeysel düşünmeyecek çok daha sağlam olmasına gayret göstereceksiniz. Başkalarını da düşünerek, işbirliğine gidin.

TERAZİ
İçinizdeki sevgi gücü hem kendinize iyi gelecek, hem de o enerji ile çevreniz tarafından fark edileceksiniz. Sağlık sorunların bu huzur ile hafifleyecektir. Partnerinizle el birliği ile hareket edeceksiniz. Yaşamı güzel görün, hafif meditasyonlarla gayet iyi bir gün yaşarsısnız bugün.

AKREP
Aşk hayatınızda güzel paylaşımlarınız olacak sevgiyi yüreğinizin derinliklerinde hissedeceksiniz. Aynı zamanda çevrenizi de sevgi ile kucaklayacaksınız. Her konuda doyuma ulaşacaksınız.

YAY
Ailenizi sevgiyle kucaklayın iş hayatınız ile ilgili sorunları gözden geçirin her şey sevgi ile çözülür. Her konuda huzur bulma ihtiyacımız çok fazla, zorluklara fazla takılmadan bugün sorunlarınızı aşabilirsiniz. Güç sahibi olmayı çok fazla istiyorsunuz. Dinlenin, sıkıntılardan kurtulmak dinlenmekten geçer.

OĞLAK
Kendimizi daha çok anlayacağımız ve kendimizi seveceğimiz bir gün. O nedenle her şeye sakin ve ılımlı bakabileceğiniz bir gün. Aynı enerjide olacağımız kişilerle birlikte olacağız. Onları etkileyebileceği,. Ne kadar güzel bir dünyada yaşadığınızı bir kere daha fark edeceksiniz.

KOVA
Ruhsal enerjilerin sizi yükselteceği bir gün. huzurlu yaşamak isteriz. Kazancımız iyi olsun isteriz. Alışkanlıklarınızı ve para konunuzu gözden geçirin. Bugün aklınızda ne varsa çözebilirsiniz. Partnerleri olanlar, sevgilerinin daim olmasını isterler.

BALIK
Hayatınızdaki her şeyin ne kadar da güzel olduğunu fark edeceksiniz. Kendinizi için iyi olan her şeyi, başkaları içinde niyet edersiniz. Zorluklarınız var, ayakta kalabilmek için bugünkü enerjiler size destek olacaktır. Gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini tekrar saptayın. Sorunlarınızı unutun, sevdiklerinizle kucaklaşın. Mutlu olun, gerisi gelecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top