22 Nisan 2014 Salı

22.04.2014 TARİHLİ BURÇ YORUMLARI





KOÇ

Sizin değerleriniz başkaları tarafından takdir edildiğinde kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Bu olmadığında insanlarla aranıza mesafe koyuyorsunuz. Herkesle anlaşmak ve birlikte yol almak durumundasınız. İlişkiler de sakin kalın gitmeyen bir şey varsa bekleyin biraz.

BOĞA

Kendinize ilgili çok şey de, artık kendinizi gösterme çabanız çok fazla olacak. Beğenilmek ve onaylanmak isteyeceksiniz. Beğenilmeyebilirsiniz de, sakın ola ki güç savaşlarına girişmeyin. Sakin olun. İş hayatınızda yapıcı olmaya özen gösterin.

İKİZLER
Negatif yaşanmışlıkları dışa vurma isteği oluşabilir. Ancak bunu yaparken dikkatli olun. İstemediğiniz sözleri duyabilirsiniz. Kırılabilirsiniz. İş hayatınız da başarılı olacaksınız.

YENGEÇ
Hedeflerinizi konusunda işbirliğine gidebilirsiniz veya ortağınız varsa ayrılabilirsiniz. Yaptığınız işler başkaları tarafından hoş karşılanmayabilir. Taviz vermeyin. Sabırla başka yollar düşünebilirsiniz. Aile içinde birlik ve beraberliğe devam edin. Umutsuzluğa düşmeyin.

ASLAN
Düşüncelerinizi planlarınızı arkadaşlarınıza sunmak, onların da onayını almak ve takdir edilmek istiyorsunuz. Takdir etmeyenler de olabilir. Olabildiğince uzlaşmaya çalışın. Düşüncelerimizi paylaşırken sakin olun. Yolculuk var. Kazançlar var. Uzun soluklu işler düşünün.

BAŞAK
Yaşadıklarınız paylaşma isteği çok büyük. Bunları aktarmak isteyebilirsiniz. Bugün size sınav gibi gelebilir. Bu sınavda sizi beğenmeyebilirler. Kendinize güven duyun yeter. İşbirliklerinde acele etmeyin. Ödemelerinizi yapınız. Mali konulara biraz daha dikkat edin.

TERAZİ
Her konuda düşündüklerinizi paylaşmak isteyeceksiniz. Sorunlardan kurtulmak istediğimiz bir gün. Ancak huzursuzluklardan uzak durun. Sevdiğinizle konuşun. Çünkü huzurlu bir beraberlik isteğiniz çok fazla. Yapıcı olmaya özen gösterin. Yaşamda bizi ayakta tutan dünyasal her konuyu iyice gözden geçirin. Karar vermeden önce dikkat edin.

AKREP
İlişkiniz de uyumlu olmaya çalışın. Kırmayın, üzmeyin. İç huzurunuzu başka türlü bulamazsınız. Hırsla kararlar almayın. Gerginlikten uzak durun. Zamana bırakın her şeyi. Çevrenizdeki kişilere biraz da güvenmeyi deneyin.

YAY
Artık nabza göre şerbet verme zamanınız geldi. Çalışma hayatınızı iyi düşünün. Bu konuda insanlara ulaşmada zorlanabilirsiniz. Ortalama şartlara göre ayarınızı bilin. İstediğimiz gibi işler gitmeyince sakin olacağız. İş de ego problemleri ile sınanıyorsunuz. Yok olmadan varı öğrenemezsiniz. Ekonomik olarak kolay değil hayatınız sabırlı olalım ve sabırla ilerleyelim.

OĞLAK
Kendinizi dışarıda gösterme isteğiniz çok fazla. Çok güçlü olmak istiyorsunuz. İstediğiniz her şey önünüze gelsin itiyorsunuz. Dışarıda mücadeleniz çok fazla. Her şeyi gözden geçirin. Sizi aşan bir şey varsa, bugün için riske gerek yok. Sadece sağlam olsun yeter. İş hayatını da el birliği ile yapmaya özen gösterin.

KOVA
Ev içinde inatlaşmaları bırakın. Sizin istediğiniz olmadı diye tepki göstermeyin. Dengeli davranmaya özen gösterin. Kendinizi güçlü bir şekilde dışarıda göstermek istiyorsunuz. Dengeli olmaya bakın. Tabi ki fırsatları kaçırmayacağız. İş konusunda, fırsatların sizi tatmin etmesine özen gösterin. Ayaklarınız yere sağlam basın.

BALIK
Bazı terslikler karşınıza çıkabilir. Bunlar da var yaşam da diyerek gergin olmadan üstesinden gelebilirsiniz. Maddi konularda yerinde ve zamanında kararlar almaya bakın. Borç alacak meselelerini gözden geçirin. Kendinizi aşan işlere kalkışmayın.

1 yorum :

  1. Akrep
    İlişkiniz de uyumlu olmaya çalışın. Kırmayın, üzmeyin. İç huzurunuzu başka türlü bulamazsınız. Hırsla kararlar almayın. Gerginlikten uzak durun. Zamana bırakın her şeyi. Çevrenizdeki kişilere biraz da güvenmeyi deneyin.
    Çok teşekkürler, deneyeceğim.

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top