11 Nisan 2014 Cuma

11. 04.2014 BURÇ YORUMLARI

11.04.2014 günlük burç yorumları


KOÇ
Sağlığınıza dikkat edeceğiniz bir gün, çok çalışmak ve birilerini memnun edeyim derken yoğun ve yorgun günlerden sonra, kendinizle ilgilenmek için güzel enerjiler var bugün.

BOĞA
Öncelikle hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz, bunu yaparken inançlarınıza göre yapınız. Yani yüreğiniz neyi istiyor? O zaman kendinizi huzurlu hissedersiniz. Aşk ve çalışma hayatınız konusunda biraz düşünmeniz, keyif almayı bilmeli, engellere takılmamalısınız.

İKİZLER
Aile ve yakın çevrenizle ilgilenmelisiniz. Yaşamdan kurtarılmayı beklemeyin, her şey sizde bitiyor. Adım atın, göreceksiniz ki, her şey düzelecek. Kararlarınızı bir kere daha gözden geçirin.

YENGEÇ
Bırakın aksaklık çıksın yorulmayın. Bugün titizleneceğiniz bir gün. Sorunlarınızı çok düşünmeyin. Onların çözüm günü yarın. Yaşama bakışını değiştirin. Güzel görmeye çalışın.

ASLAN
Biraz daha özenli hareket etmek isteyeceksiniz. Sorunlar her zaman vardır. Onlardan kaçmayın, sadece yüzleşin ve kabul edin. Kendiliğinden yok olduğunu göreceksiniz. Yaşamın güzelliklerinin tadına varın.

BAŞAK
Mantığınızı ön planda olacak. Görmek istemediğimizi şeyler olabilir. 21 Mayısa kadar kafanızı kuma gömmeyin, özellikle ilişki konusunda. Çünkü görmek istemeseniz de bugün sorunlardan kaçamazsınız. O nedenle görün her ne konuda olursa olsun rahatlayın. Bu zamanlar sorunları geride bırakmak zaman. Sonra sorunlar katlanarak sizi bulur.

TERAZİ
İnceleme gününüz. Kimseye güvenmiyorsunuz. Kendinize inanın, kuruntulardan kurtulun. Bugün her şeyi abartabilirsiniz. O nedenle sakin olun ve karar vermeyin.

AKREP
Gereksinimlerinizi iyi hesaplayın. Maddi durumunuzu gözden geçirin. Aşkı da bir sorgulayın. Mutlu musunuz yoksa bağımlı mı? Bilinçli bir şekilde bunların hepsini düşünün.

YAY
Endişeleriniz çok fazla, ancak bunlar iş ve toplumsal hayatta. Problem istemiyorsunuz hayatınız da artık. Kendinize ait bir dünyanız olsun istiyorsunuz. Sorumluluklar her zaman var. Bunlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hiçbir şey sürekli değildir öyle düşünün.

OĞLAK
Kendinize önem verdiğinizi bir gündesiniz. Hangi konuda kendinizi iyi hissediyorsanız o konuyla ilgilenin. Bilgi, sağlık, kişisel bakım olabilir. Geçmişi düşünmeyi bırakın,  ilişkinize sahip çıkın. Duygularınız çok yoğun olacak bugün.

KOVA
Mantığınız ön planda olsun bugün, hemen resti çekmeyin. Kimseyle çatışmadan bekleme de ve gözlemde kalın. Maddi olarak da bir düşünün derim. Bu düşünme başlarına göre parayı değil, kendinize göre para durumunuzu düşünmeniz ile ilgilidir. Eğer bugün bilinçli düşünürseniz huzuru bulacaksınız.

BALIK
Bağlanma isteğiniz, huzur bulma isteğiniz sizde her zaman problem yaratıyor. Partnerinizle İletişime önem vermelisiniz. Bir taraftan aşkı doyasıya yaşamak istiyorsunuz. Diğer yandan hep huzursuzsunuz. Kendinize dışarıdan bir bakın bakalım. Hem kıyasıya eleştir. Hem de vazgeçme bunu bir gözden geçirin derim. Huzuru kendiniz kaçırıyorsunuz gibime geliyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top