17 Nisan 2014 Perşembe

17.04.2004 BURÇ YORUMLARI




Bugün saat 10.09- 8 nisan saat 00.44 arasında ay boşlukta, rutin ve yarım kalan işlerimize devam edelim. Yeni başlangıçlar yapmayalım.







KOÇ
Yaşadığınız sorunlar bugün sizi zorlayabilir. Güçlü ve yapıcı bir kişiliğe sahipsiniz. O nedenle sorunların üzerine güvenle gitmeli ve amaçlarınıza odaklanmalısınız.


BOĞA
Üzerinizde baskı hissettiğiniz durumları çok iyi düşünün. İlişkilerinizde gereksiz sürtüşmeleri bırakın, iyi düşünün mutlaka bir çıkış noktası bulacaksınız.

İKİZLER
Uzaklara kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorsunuz. Birazda sıra dışı şeyler yapayım. Hayatıma renk katayım isteğiniz yoğun bugün. Ancak bugün bu marjinallik sonradan ters tepebilir, siz iyisi mi rutin bir şeyler yapın bugün.

YENGEÇ
Güven arıyorsunuz bugün. O nedenle görüşülecek kişileri bile ince eleyip sık dokuyorsunuz. Evet bence de öyle yapın sadece iş görüşmelerini askıya alın. Biraz sakin olun.

ASLAN
Hepimiz seviliyoruz, kendimizi sevdiğimizde bunu daha iyi anlarız. Huzur işte o zaman gelir. Sıcak bir ilişkiye ihtiyacınız olabilir bugün. O zaman karşınıza gelecektir. Sizde huzursuzluk çıkarmayın. Aileniz size destek olacaktır. Güzel yapıcı bir döneme gireceksiniz. İçinizde bir şey kalmasın, dışarı çıkarın, zaten çıkacaktır da.

BAŞAK
Fazla düşünmeyin. İlişkinizin tadına varın. Kendinizi de mutsuzlukla doldurmayın. Her ne yaşayacaksanız güzel yaşayacağınızı düşünün. Kendinizi hiçbir konuda sıkmayın bugün.

TERAZİ
Herkese saygı duyacaksınız. O zaman sorun yok. Fevri çıkışlarınız olmasın. Şüpheden uzak durun. Her zaman çıkış noktası vardır. Güç ve madde aynı şey değildir. İkisini ayırın.

AKREP
Güven duygusu içinde yaşam da yükselmek istiyorsunuz. O zaman diyorsunuz para gerekiyor. Güç parada değil mi? Aslında güç içimizde. Moralinizi iyi tutun. Adım atarken bugün iki kere düşünün.

YAY
İlişkilerde saygıyı göz ardı etmeyin. Aksi davranışlar kırıcı olabilir. Paylaşımcı olmalısınız. Sorunu tespit edin. Bu konuda mesajlara iyi bakın. İlerlemeniz için size yol gösterilecektir.

OĞLAK
İstediklerinizi yapın bugün. Daha huzurlu olursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz olabilir. Ara verin biraz işlerinize, kendinize zaman ayırın.

KOVA
Her şey istediğiniz gibi olsun istersiniz. Kontrolü biraz bırakırsanız rahat edersiniz. Yaşam da bütünlük yok. Maddi ve manevi duygularınızda dengeyi sağlamalısınız. Çözüm her zaman vardır yaşam da.

BALIK
Canınızı sıkmayın, bugün çözüm aramayın, bırakın biraz işleri, sıradan şeylere bakın, onları düşünün. Sevgi dolu balıklar seviliyorsunuz merak etmeyin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top