25 Nisan 2014 Cuma

25 NİSAN 2014 BURÇ YORUMLARI


KOÇ

Parasal durumunuzu gözden geçirin. Huzurlu musunuz? Rahat mısınız? bunlara bir bakın. Aile ile ilişkilerinizi ele alın. Hem özel hem de iş hayatınızda güzel enerjiler var bugün. Sevdikleriniz tarafından önemsenmek istiyorsunuz. Kendinize güvenebilirsiniz.

BOĞA

Evlilik ve iş ortaklığı gibi konularda rahatlamanız olacak. Sosyal hayat ve çevrenizle ilgili huzurlu bir zaman geçireceksiniz. Bir miktar para da geçebilir elinize. Güvendiğiniz insanlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Olumlu bir gün o nedenle iş ortaklığı konusunda ciddi düşünün.

İKİZLER
Köklü değişimler istiyorsunuz. Yeteneklerinizi göstermek istiyorsunuz. Aşk hayatınızda her şeyde bugün güzel enerjiler var. İstediklerinizi yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceksiniz hedeflerinizi gözden geçirin.

YENGEÇ
Bugünkü enerjilerin gücü ile her zorluğun altından kalkacaksınız. Verimli ve başarılı olacaksınız tabii ki biraz gayret gerekir. Maddi ve manevi konular da pozitif düşüneceksiniz. Her şeye teşekkür edin.

ASLAN
Her konuda zorlanıyorsunuz, alacak verecek ilişki, hepsinde çok iyi gözlemler de bulunun. Temmuzdan sonra yaşamınızda düzelmeler olacak biraz sabır. Sevdiğinizle ılımlı olmaya bakın. Değerlerinizi sizin için önemlidir. Taviz vermez bir yapınız vardır. ancak değişim zamanı.

BAŞAK
Tüm endişelerinizden kurtulun. Güzel enerjiler var. ilişkiler de sorunları rahatça aşabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda güzel aşamalar kaydedeceksiniz. İşbirliği ve ortaklık yapacağınız zamanlar. Her konuda iletişime özen gösterin.

TERAZİ
Son yıllarda yaşadıklarınız sizi hayli yordu. Çok da bitmiş değil. ışığı gördünüz. O nedenle sosyal statünüzü gözden geçirin iyi niyetli olmaya bakın. Partnerinizle iyi günleriniz başladı

AKREP
Her konuda ciddi ve köklü düşünmeniz gerekiyor. Yeniden yapılanma yenilikler size iyi gelecektir. Partnerinizin size karşı iyi davranmasını isteyebilirsiniz. Bir de siz iyi davranın bakalım. Moraliniz iyi bugün geleceğinizi de bu güvenle oluşturabilirsiniz.

YAY
Belirsizlikleriniz sizi çok sıkıyor. Siz bütün zorlukları aşabilecek güçtesiniz. Problemleriniz bundan sonra çözüme kavuşacak. Yaşamsal giderler için güçlü olma arzunuz çok fazla, her şey yolunda gidecek. Sadece endişe etmeyin. Biraz iç dünyanız olan biteni derinlikli olarak düşünmenizde fayda var.

OĞLAK
Hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak sihirli bir değnek yok. Sadece kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz. İş fırsatları çıkacak karşınıza, aynı zamanda yakın çevrenizle iletişiminiz güzel olacak.

KOVA
Bugünün güçlü enerjileri ile çoğu şeye cesaret edebileceksiniz, finans konularını gözden geçireceğiz. Her zaman çok yoruluyorsunuz. Kaygılarınız, endişeleriniz çok fazla oluyor. Bugün bunları duymayacağız hatta birkaç gün kendimizi çok iyi hissedeceğiz. Birazda sağlığımıza dikkat edelim.

BALIK
Siz zorlayan, temeli olmayan, maddi konuları, ortaklık ilişkilerinizi, aşk hayatınızla ilgili sorunları çözmenizde destek olacak birkaç gün var önünüzde. Ayakta kalmak için ılımlı bir şekilde her şeyi gözden geçirin. Duygularımız olumlu yönde, derinlikli bir şekilde düşünelim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top