18 Nisan 2014 Cuma

18.04.2014 TARİHLİ BURÇ YORUMUNUZ




KOÇ

Yaşamla elbirliği yaparak huzuru bulacaksınız. Güven duygunuzu
Her zaman ayakta tutun. Çok mu başarılı olmak istiyorsunuz
O zaman maddi ve manevi çok iyi düşünün. İkili ilişkilerde
Gönül birliğine önem verin.




BOĞA

Şefkatli, ılımlı durumunuzu devam ettirin. Zihinden biraz çıkın,

Kendinize güzel olumlamalar da bulunun. İlişkilerinizde ve her türlü işinize dikkat edin. Kendinizi çok iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 29 Nisanda ki güneş tutulması burcunuzda oluşacak çok daha güzel günler sizi bekliyor.




İKİZLER

Her konuda güçlenmek istiyorsunuz. O zaman hemen çözüm yollarını araştırmalısınız. Bir şeye karar vermeden önce derinlemesine düşünün. Beklentisiz olursanız yolunuz açılacaktır. Aşk hayatınızda o zaman harika olacaktır.




YENGEÇ

Sevgiyle yaşama bakın. O zaman bütün fırsatlar önünüze gelecektir. Aşk kapınızda yine de ilişki konusunda iyi düşünün derim. Sıkıntılarınız var, bunları konuşarak ve paylaşarak atlatabilirsiniz. Yoksa size zararı dokunabilir.




ASLAN

İlişkilerinize sevgiyle bakın, nasıl bakarsanız öyle görür ve öyle yaşarsınız. Seçimlerimiz önemlidir. Parayı çok fazla düşünmeyin. Dostluklar önemlidir. Dostlukları madde olarak görmeyin. Merak etmeyin kimseye muhtaç olmazsınız. Düşünürseniz olursunuz. Hepimizin rızkı vardır. Rızık kapılarını düşüncemizle kapatırız. Nasıl mı? Her şeye para gözü ile baktığımızda…




BAŞAK

İlişkilerimizi el birliği ile çözebiliriz. Sorun varsa sevgiyi beraber büyütmeyi denemelisiniz. İlişki arkadaş dost konusunda yenilenmeye ihtiyacınız var. Bir iş yapmayı düşünüyorsanız iyi karar verin. Bireysel iş yapma zamanı değil. İş birliği ve ortaklıklarla deneyimleniyorsunuz. Bütün burçlar için geçerli bu durum. Bütün bunlar ayarımızı bilmek ve biz'liğe geçişe hazırlanmaktır.




TERAZİ

Huzur barış artık bunları ele almanın zamanı geldi. Kimlere güveneceksiniz bunların seçimlerini iyi yapın. Size sevgiyle yaklaşan insanları kucaklamalısınız. Tüm sorunlara bilinçli bakın. İlişkide dengeyi sağlamalısınız. Gönül gönüle bir ilişkiden yana olsanız da yine de keskin davranıyorsunuz.




AKREP

Aşka doğru yelken açıyorsunuz. Yaşamda huzur arayışınız çok fazla biraz sakinleşirseniz her şey yoluna girecektir. Aşk sizi çok besler o nedenle derin düşünerek birliğinizi sağlayabilirsiniz. İş hayatınızda her şeyin kendi isteklerinize göre olmasını, insanların buna uymasını istiyorsunuz. Böyle bir şey yok. Sakin olursanız yoluna girer her şey..




YAY


Maddi anlamda sıkışıklığınız çok fazla, temmuzun ortasına kadar sabredin, yardımlarınız adeta yağacak istediklerinizi gözden geçirin neyi maddi ve manevi. Şimdi hazırlık yapmanız gerekiyor mayıs sonuna kadar. Kadersel düğüm işbirlik yönünde ve projelerinizi şimdiden hazırlarsanız çok güzel fırsatlara önünüze getirecektir. Bunların hepsi istedikleriniz şeklinde olacaktır.




OĞLAK

İlişkileriniz güçleniyor zihinsel anlamda da güçleniyorsunuz. Yaşamda desteklendiğiniz bir gün. Her konuda doğru kararlar alabileceğiniz bir gün. Sabırsız olmayın açık olun, bu sayede istekleriniz oluşur. İşbirliği ve nezaket her zaman gerekir.




KOVA

Engellenmeleri düşünmeden yolunuza devam edin. Her şeyin sizin için çok kıymetli olduğunu düşünün. Çok da rahat olmadan isteklerinize sarılın. Çıkan fırsatları değerlendirin. Artık parayı öğrendiniz. İşte kova geleceği düşünmekten bugünü kaçırır. Ah bir anda kalabilseniz ne de güzel olur. Bugün güzel bir gün sizin için. İş ve ilişkilerde çok derin düşüneceksiniz. Ve tüm sıkıntıları aşabileceksiniz. Tabi ki zaman ekiple iş yapma zamanı..




BALIK

Aşk sizin için önemli, çünkü gönlünüzü aydınlatıyor. Yaşamı bir bütün olarak görün o zaman güzelliklere ulaşabileceksiniz. Kendi içinizdeki gücü fark edin onu yeniden kazanın, para sizi yordu kadersel düğümünüzden dolayı bunu yaşıyorsunuz. Harcamaları biraz azaltsanız iyi olur bir de düşünün bakalım hangi iş de kazanç sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top