19 Nisan 2014 Cumartesi

19.04.2014 TARİHLİ BURÇ YORUMUNUZ.

KOÇ

Aşkı sorgulama dönemindesiniz. Aşkı istiyor ancak yaşarken geçmiş çelişkilerden dolayı, düşünüyorsunuz. Her şeye rağmen hayat güzeldir. İyi düşünerek yaşadıklarınzıı sorgulayın. Bu arada kendinize güveniniz her zaman olsun. İlişkide birbirinize destek olun ve uzlaşmayı deneyin. Fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Uzaklarda olanlarla iletişiminiz iyi olacak.

BOĞA
Kendinizi yenileme dönemindesiniz. İyi niyet her zaman iyidir. Yalnız her şey dozunda olmalıdır. Bugün kendinizi gözden geçirin, nereden ne yaptınız, bunları zihinde değil yürekte yapınız. Yanlış olan değil de içinize sinmeyen neler yaptınız. Yaptıklarınız da yüreğiniz hafiften sızlıyorsa, içinizden özür dileyin. Bir daha onu yapmadığınız gibi, bu sevgi enerjisi hem siz hem de kişi veya ve o olaya gidecek ve her şey yoluna girecektir.

İKİZLER
İlişki veya iş ortaklığı konusunda yenileneceksiniz. Burada hırs yapmadan zihninizin esiri olmadan yani egosal davranışlara girmeden ne istediğinizi çok iyi bilmelisiniz. Yaratıcı olmalısınız. Çünkü yaratım için dünyaya geldik. İlişkinizde sorunlar varsa, kendi aranızda değil de eğlenerek, gezerek çözemeye çalışın.

YENGEÇ
İş hayatınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklentiye girmeden sadece işinizi yapınız. Herkes sizin gibi değil. Sizin gibi davranmasını ve düşünmesini bekleyemezsiniz. Tabii ki hayatta engeller çıkacaktır karşınıza, bu engellerin bizleri güçlendirmek için olduğunu bilelim. Ya o işte enerji bitmiştir. Ya da değişim zamanı gelmiştir. Buna yüreğinize sorarak karar verin. Kızgınlığınıza, hırsınıza kapılarak değil. Ne olursa olsun sorun varsa da dile getirmekten çekinmeyin.

ASLAN
Aileniz ve sevgiliniz sizi mutlu ediyorsa, sizinle yakından ilgileniyorlarsa sorun yok. Ancak sizi üzüyorlarsa, o zaman yaşamı şöyle bir gözden geçirin. İçinizde hesaplaşın. Özgürce yaşayın ve istedikleriniz ne ise onları yapmaya çalışın. İletişimin güçlü olacak bu gün.

BAŞAK
Kendinizi ifade etmekte biraz güçlük çekebilirsiniz. Bunların farklı nedenleri olabilir. Ya çok özgürüzdür. Ya da çok fazla baskı altında olabilirsiniz. Ya da ilişkinizde sevgi anlayışınız birbirinize uymuyordur. biz ne istiyoruz? Bunu iyi sorgulamanız lazım. Eğer düşünüyorsanız ya iyileştirme zamanı gelmiştir. Ya da bitiş zamanı. Benim için ise sorguladığım her şey bitmeye yakındır. Çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

TERAZİ
İstediğiniz konuda ilerlemek için sabırlı olmanız gerekiyor. Kendinizi için çok fazla istekleriniz olabilir. Akıllıca düşünmeniz ve davranmanız gerekiyor. Hayallerden biraz uzaklaşın. Her konuda yüzleşme zamanları yaşıyorsunuz. Kafaya takmadan yapın bunu.

AKREP
Öyle düşündüğünüz şekilde bir hayat yok. Her şey hemen öyle önünüze gelmez. Sihirli değnek yok yaşamda. Deneyimler vardır. bunları ertelerseniz hep aynı olayları tekrar tekrar yaşarsınız. Çalışacaksınız, mücadele edeceksiniz. Dışarıda olanlarında farkında varacaksınız. Çok mu verimli olmak istiyorsunuz. O zaman tatlı tatlı
konuşun.

YAY
İsteklerinizi peşinden gerçekçi bir şekilde gidin. Eğer hayalci davranıyorsanız, o zaman bir toparlanın o isteklerinizin olabilirliği ne kadar. Yaşam da yavaş yavaş istediklerinizi yaparsanız, sonra büyüğü ile karşılaşırsınız. Hayaller çok büyük olur. Ona erişebilmek için de bir yerden başlamak durumundasınız. Hayatın tadını çıkarmak istiyorsunuz her zaman. Çıkarında abartıya kaçmadan. Konuşmak ve haberleşmek için iyi bir gün

OĞLAK
Hayatınıza yön verebilirsiniz. Kendinize güvendiğiniz de gayet de başarılı olursunuz. İyi niyetli düşünün yollarınız açılacaktır. İstediğiniz şekilde düşünmeden yaşamak isteğiniz bugün ağır basabilir. O zaman sizi zorlayan kişilere rastlayabilirsiniz. Bugün ikilemleri bırakın, kızgınlıkları bırakın, endişelenmeden sadece önünüze bakın.

KOVA
Kendinize güvenin öncelikle, hayatın rahat olduğunu düşünün. Başarı adımları adım adım atmaktan gelir. Aceleyle yapılan her iş kişiyi dağıtır. O nedenle uzun uzun düşünün, cesaretli olun, maddi ve manevi huzurlu olacağınız bir gün. Sosyal ilişkileriniz harika olacak bugün. Dışarıda sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

BALIK
İnancınızı sağlam tutun, o zaman bugün çok güzel geçecektir. İnanç sağlamsa aslında her gün güzel geçer. Tabii ki mücadelesiz yaşam da olmaz. Ne kadar sakin olursak o kadar da iyi olur. Güveninizi yerinde olsun. Herkese destek olmaya devam edin. İçinizden geldiği gibi yaşayın.

1 yorum :

  1. BOĞA
    Kendinizi yenileme dönemindesiniz. İyi niyet her zaman iyidir. Yalnız her şey dozunda olmalıdır. Bugün kendinizi gözden geçirin, nereden ne yaptınız, bunları zihinde değil yürekte yapınız. Yanlış olan değil de içinize sinmeyen neler yaptınız. Yaptıklarınız da yüreğiniz hafiften sızlıyorsa, içinizden özür dileyin. Bir daha onu yapmadığınız gibi, bu sevgi enerjisi hem siz hem de kişi veya ve o olaya gidecek ve her şey yoluna girecektir.

    Tesekkurler

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler...

back to top